Sunday 27 January 2013

Tårer og latter, ensomhet og kjærlighet alt på en dag

Tenkte jeg skulle dele med dere det fantastiske bilde jeg kom over på nettet i går på jobb og lo meg halvt ihjel da jeg så det. Jeg lo lenge, og da det kom noen kunder klarte jeg ikke å la vær å smile og tenke på bildet, noe som igrunn er positivt siden de tar det positivt til seg, i forhold til tidligere på dagen da jeg grein.. Humørsvingninger? Hva er det du snakker om?

Her er det bildet jeg snakket om:
Hahahahhahaha

Kanskje jeg som har utrolig dårlig humor, men da Arne og meg skulle legge oss i går kveld da kom jeg på bildet igjen og fikk latterkrampe. Han så ikke helt humoren i det, men lo heller av meg.

Hvorfor jeg begynte å grine tidligere på jobb? Du skjønner min vakre fantastiske mor dro til Australia i går alene og der skal hun være i seks uker, fantastisk! Jeg er veldig glad for at hun reiser, det er ikke derfor jeg griner fordi mamma ikke er tilgjengelig lengre. Men hun skulle ringe meg (og alle andre i familien) før hun dro på flyet, og jeg fikk ikke tak i henne og ble litt fortvila. Og når hun da først ringte måtte jeg legge på fordi jeg hadde kunder i skranken, typisk at jeg ikke hadde noen i hele dag også kommer det masse folk da mamma skulle ringe. Hun ringte to ganger og jeg måtte legge på begge gangene, og ble utrolig lei meg og frustrert over tanken å ikke kunne snakke med mamma før hun dro på grunn av drittfolk.

Men til slutt fikk jeg ringt henne opp igjen og snakket med henne før hun dro. Det gjorde dagen min. Mammaen min for meg er verdens beste person, hun er den jeg bryr meg mest om og elsker høyst i hele denne store vide verden, uten tvil. Så etter at jeg fikk snakket med henne ble jeg utrolig lettet og hun kunne reise med tanken på at hun fikk tak i alle sammen. Så nå er tidligst jeg kan høre fra henne på mandagen, det er da hun lander på Brisbane. Og jeg gleder meg massivt til å se henne igjen når jeg kommer hjem til påska!

Her er et av familiebildene vi tok i fjor:
Meg, mamma og Julie
Jeg håper du forteller din mor og far hvor mye du er glad i dem til enhver tid.


1 comment: