Tuesday 12 February 2013

Utfordring?

Hei og hopp!

Nå kjeder jeg meg igrunn ganske mye og tenker på en 30 dagers utfordring på bloggen, trenger ikke akkurat være 30 dager engang, bare utfordinger jeg kan gjøre generelt over tid. Kanskje til og med "Sophie gjør ting hun ikke klarer/prøver nye ting" bare du bestemmer hva det er. 


Dette innebærer at jeg må ha en liste over ting som jeg kan gjøre og bevise gjennom bilder eller lister at jeg har gjort. Det kan være alt ifra lag en treretters middag til hva er mine top 5 beste tv-serier noensinne. Men tenk litt, det skal være realistisk og at jeg har mulighet å gjøre det.

Tenker dette kan være veldig gøy, gitt at noen kommentere på det da. Kanskje bare Trine og Julie siden det er dere som har fått adressa hit!

Også et ganske så festlig bildet jeg fant på reddit i dag, lo meg ihjel da jeg så den så må nesten poste den her også!



1 comment:

  1. Hahahah jeg så ikke den komme! :P
    Utfordring: strikke én sokk på en dag! Stå opp kl 6 og meditere en time! Bake slottsbrownie eller annen slottskake (oh yeah ;)), lekker pynt OG spise alt på samme dag (du kan ha en medhjelper). Alltid si "sjøgress"/holde opp et skilt hvor det står Sjøgress, før du snakker (i en time). Ta bilde av ansiktet ditt hvert 5.minutt i en time. Se en film som er så morsom/trist at du griner. Rop "HALLA!" hver gang du fiser i løpet av en dag (hahahha xD). hahaha dette var gøy! Håper du finner inspirasjon!

    ReplyDelete