Wednesday 6 February 2013

Matlaging: Italiensk kyllingpasta


Idag hadde vi lyst på pasta. Så da lagde vi pasta. Men hva Kan vi lage? Vil jo ikke at det skal være altfor kjedelig. Så vi så etter hva vi hadde i kjøleskapet etter hva vi måtte bruke opp snart og dette er det vi kom opp med.


Ingredienser du trenger for å lage til ca 2 porsjoner:

  • 150 g pasta, gjerne fersk
  • 75 g spinat (mer om du vil ha det, kjempenam!)
  • 2 hvitløksbåter
  • ca 50 g soltørkede tomater
  • halvt beger Creme Fraiche
  • 2 stk kyllingfileter
  • Salt og pepper til kryddering
  • Smør til steking

 Fremgangsmåte:

  1. Kutt opp hvitløk i små biter, og grovkutt spinat, soltørkede tomater og kyllingfiletene i strimler.
  2. Kok opp pastaen som anvist på pakken (om du lager pastaen fra bunn av tar det enda mindre tid)
  3. Stek kyllingen mens pastaen koker og smak til med salt og pepper.
  4. Varm opp blandingen av spinat, soltørket tomater, creme fraiche og hvitløk i en liten kjele ved siden av.
  5. Når pastaen er kokt opp, sausblandingen varmet opp og kyllingen brunet kan du sette det på tallerken. Pastaen i bunn, så kommer sausen og til slutt kyllingen. DU kan kutte opp litt ekstra spinat for å ha på toppen. Whoila!
Spis og kos deg! Utrolig god mat og veldig veldig godt!

1 comment:

  1. NAM! Denne skal også prøves! Du bare inspirerer og inspirerer du! ;) Fortsett slik!

    ReplyDelete